Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است تب و تاب خرید و فروش دوج کوین در سر افراد آشنا و حتی ناآشنا با دنیای رمز ارزها افتاده و آن را ابزاری بی‌نظیر برای چند برابر کردن سرمایه تصور می‌کنند. تنها به واسطه چند توئیت آقای ایلان ماسک، دومین فرد ثروتمند دنیا، قیمت DogeCoin طی مدت زمانی بسیار کوتاه بیشتر از ده برابر افزایش پیدا کرد و این موضوع سبب شد بر سر زبان‌ها بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی اولیه با DogeCoin (هدینگ 2)

بنیان گذاران دوج کوین عقیده داشتند که دنیای رمز ارزها نباید بیش از حد جدی باشد و فقط به پول محدود شود؛ آن‌ها به همین دلیل تصمیم گرفتند کوینی برای شوخی و سرگرمی ایجاد کنند. جالب است بدانید حتی نحوه تلفظ و شکل املایی کلمه DogeCoin هم از یک برنامه طنز اینترنتی برگرفته شده است! (یکی از کاراکترهای این برنامه کلمه Dawg را که معنای دوست صمیمی است، اشتباها به شکل Doge هجی می‌کند) این کوین که برای سرگرمی ایجاد شد، اکنون یک جامعه کاربری پر تعداد دارد و اقدامات خیرخواهانه آن‌ها باعث شده تا از دوج کوین به عنوان یک کوین دوست داشتنی یاد شود. طرفدران این کوین، خودشان را «شیبی» (Shibe) می‌نامند و زبان مخصوصی هم دارند که از جملات بامزه‌ای مثل Such Amazing تشکیل شده است.

از دوج کوین برای انجام چه کارهایی استفاده می‌شود؟

جامعه کاربری بزرگ DogeCoin به عنوان یکی از بزرگترین آلت کوین های بازار تاکنون اقدامات خیرخواهانه زیادی انجام داده است:

آن‌ها در سال ۲۰۱۴ برای تیم ملی بابسلد (سورتمه‌سری) کشور جامائیکا ۵۰ هزار دلار دوج کوین جمع‌آوری کردند تا اعضای آن توانایی شرکت در المپیک زمستانی سوچی را داشته باشند. در بیست و دوم مارس سال ۲۰۱۴ (۲ فروردین ۱۳۹۳)، مصادف با روز جهانی آب، این جامعه کاربری ۳۰ هزار دلار برای ساخت چاه‌های آب آشامیدنی در دره تانا واقع در کشور کنیا جمع‌آوری کرد. در مارس ۲۰۱۴ جامعه کاربری دوج کوین تصمیم گرفت با پرداخت ۵۵ هزار دلار، حامی یک راننده نسکار (NASCAR) به نام جاش وایز (Josh Wise) باشد. این راننده در ماشینی با نماد دوج کوین مسابقه داد!

ساب ردیت Dogecoin اعضای فعال زیادی دارد که می‌توانند به ارسال کنندگان محتواهای خوب، کوین DOGE اهدا کنند. علاوه بر این، جامعه کاربری دوج کوین از طریق پلتفرم ردیت برای جمع‌آوری پول خیریه هم استفاده می‌کند. از میان مراسم‌های خیریه‌ای که کاربران دوج کوین تاکنون در این پلتفرم برگزار کرده‌اند، می‌توان به «جوراب برای بی‌خانمان‌ها» (SocksForTheHomeless) و «پیتزای دوج» (DogePizza) اشاره کرد.

دوج کوین چقدر ارزش دارد؟ (هدینگ 2)

بر اساس آمار روز یکم اسفند ۱۳۹۹، هر واحد DOGE با قیمت 0.05631 دلار معامله می‌شود و بازار آن بیش از ۷ میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار ارزش دارد. محدودیتی برای تعداد دوج کوین‌های قابل استخراج تعیین نشده و در حال حاضر بیش از ۱۲۸ میلیون واحد DOGE در حال گردش است؛ این تعداد کوین در گردش همراه با قیمت پایین هر واحد، دوج کوین را به یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای انجام تراکنش‌های کوچک تبدیل می‌کند.

موجودی محدود رمز ارزهایی مثل بیت کوین یکی از دلایل مهم افزایش قیمت آن به شمار می‌آید و این تصور وجود دارد که کوین‌هایی که قابلیت صدور نامحدود دارند، افزایش قیمت چندانی را تجربه نخواهند کرد. اما به نظر می‌رسد که حمایت ایلان ماسک و افراد دیگر از دوج کوین، ارزش بازار این رمز ارز از ۴۵۰ میلیون دلار (اوایل دسامبر ۲۰۲۰) به بیش از ۱۰ میلیارد دلار (اوایل فوریه ۲۰۲۱) افزایش داده است! در روزهای ابتدایی دسامبر سال میلادی گذشته، هر واحد دوج کوین 0.003565 دلار ارزش داشت و در هشتم فوریه (۲۰ بهمن) به 0.08495 دلار رسید که بالاترین قیمت ثبت شده برای این رمز ارز محسوب می‌شود.

تکنولوژی دوج کوین (هدینگ 2)

بخش قابل توجهی از رمز ارزها بر اساس تکنولوژی بلاک چین ساخته شده‌اند. بلاک چین یک دیتابیس غول پیکر است که اطلاعات تراکنش‌ها در آن ذخیره می‌شود. بنابراین تمام تراکنش‌های دوج کوینی نیز در بلاک چین این رمز ارز ثبت می‌شوند. اما داده‌های این دیتابیس بزرگ (که گاهی اوقات لجر یا دفتر کل هم نامیده می‌شود) در یک مکان خاص قرار ندارند. این داده‌ها روی هزاران رایانه‌ای که نود (Node) نامیده می‌شوند، قرار دارند و به همین دلیل است که بلاک چین یک شبکه غیر متمرکز به شمار می‌آید.

در ادامه با مثالی نحوه انجام تراکنش در شبکه دوج کوین را شرح می‌دهیم: فرض کنید جکسون در استرالیا زندگی می‌کند و بیلی در آمریکا. جکسون می‌خواهد بدون استفاده از بانک و برداخت کارمزد تبدیل ارز، برای بیلی پول ارسال کند و به همین دلیل تصمیم می‌گیرد از Dogecoin استفاده کند:

جکسون ۱۰ واحد DOGE برای بیلی ارسال می‌کند. رایانه‌های (نودها) متصل به بلاک چین باید اطمینان حاصل کنند که جکسون واقعا ۱۰ واحد DOGE در حسابش دارد. اگر نیمی از نودها این موضوع را تایید کنند، تراکنش انجام خواهد شد و سپس اطلاعات آن به بلاک چین اضافه می‌شود. در مرحله آخر بیلی ۱۰ واحد DOGE را دریافت می‌کند.

نودهای شبکه در ازای بررسی و تایید تراکنش‌ها، پاداشی در قالب DOGE دریافت می‌کنند. به این فرآیند استخراج دوج کوین گفته می‌شود.

استخراج دوج کوین (هدینگ 2)

در طی فرآیند استخراج دوج کوین، یک نود با بررسی و تایید تراکنش‌ها سعی می‌کند بلاک جدید را زودتر از سایر نودها به بلاک چین دوج کوین اضافه کند. برای اضافه کردن بلاک‌های جدید، هر نود باید معادلات پیچیده‌ای را با استفاده از قدرت پردازشی رایانه‌اش حل کند و هر چقدر قدرت پردازشی بیشتری داشته باشد، شانس او برای پیدا کردن سریعتر بلاک نیز بیشتر خواهد بود. البته بلاک چین Dogecoin قوانینی هم برای فرآیند استخراج تعیین کرده که به آن الگوریتم استخراج می‌گویند. الگوریتم استخراج دوج کوین، Scrypt نام دارد که در مقایسه با الگوریتم مورد استفاده بیت کوین (SHA-256) به قدرت پردازشی کمتری نیازمند است. علاوه بر شبکه دوج کوین، لایت کوین (LTC) نیز از الگوریتم Scrypt استفاده می‌کند و در ضمن، از سال ۲۰۱۴ کاربران توانایی استخراج همزمان (Merged Mining) این دو رمز ارز را داشته‌اند.

هر بلاک دوج کوین در عرض ۱ دقیقه استخراج می‌شود؛ پاداش آن ۱۰ هزار واحد DOGE است که با توجه به قیمت‌های اخیر، تقریبا معادل ۵۶۰ دلار خواهد بود. چنین پاداشی ممکن است در مقابل پاداش استخراج بیت کوین (6.5 واحد BTC یا تقریبا 350 هزار دلار) ناچیز به نظر برسد، ولی فراموش نکنید که سختی ماینینگ Dogecoin بسیار کمتر از بیت کوین است و این یعنی کسب پاداش بلاک‌های آن بسیار آسان‌تر خواهد بود.

استخراج دوج کوین را می‌توان به صورت انفرادی یا گروهی انجام داد. در صورتی که بخواهید به تنهایی دوج کوین استخراج کنید، پیدا کردن بلاک و کسب پاداش ممکن است هفته ها یا ماه ها زمان ببرد. اما اگر عضو یک استخر شوید می‌توانید بر اساس قدرت پردازشی که در اختیار استخر قرار می‌دهید، سهمی از پاداش بلاک‌های یافت شده توسط آن دریافت کنید. به یاد داشته باشید که استخرها از پاداش اعضایشان کارمزد کسر می‌کنند، ولی در استخراج انفرادی تمام پاداش به شما تعلق می‌گیرد. البته برای موفقیت در استخراج انفرادی به قدرت پردازشی قوق العاده‌ی نیاز خواهید داشت و اگر تازه کار هستید، پیوستن به یک استخر بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

برای شرکت در فرآیند ماینینگ دوج کوین، باید کیف پول کامل آن، یعنی «دوج کوین کور» (Dogecoin Core) را روی رایانه‌تان داشته باشید. سپس می‌توانید با نصب یک نرم افزار ماینینگ، از طریق پردازنده (CPU)، کارت گرافیک (GPU) و یا دستگاه ASIC مخصوص الگوریتم Scrypt به استخراج DOGE بپردازید. البته لازم به ذکر است که این روزها فقط استخراج با دستگاه‌های اسیک سود مناسبی برایتان به ارمغان خواهد آورد. در مورد نرم افزار ماینینگ هم باید گفت که انتخاب‌های زیادی پیش روی شماست و باید بر اساس سخت افزارتان، بهترین نرم افزار ممکن را انتخاب کنید.

برای CPU، نرم افزار cpuminer را پیشنهاد می‌کنیم که به خوبی به کاربران تازه‌کار اجازه می‌دهد با فرآیند ماینینگ آشنا شوند. برای GPU، نرم افزار CudaMiner را برای محصولات انویدیا، و هم چنین CGminer را که از بیشتر کارت‌های گرافیک پشتیبانی می‌کند، پیشنهاد می‌کنیم. اگر هم تازه‌ کار هستید و محیط کاربری ساده‌تری را می‌پسندید، نرم افزار EasyMiner انتخاب خوبی خواهد بود. برای دستگاه های اسیک مخصوص scrypt، استفاده از نرم افزار MultiMiner (که از الگوریتم SHA-256 هم پشتیبانی می‌کند) را به کاربران پیشنهاد می‌کنیم. علاوه بر این، نرم افزارهای ماینینگ CGminer و EasyMiner هم با دستگاه‌های ASIC سازگار هستند.

در پایان تاکید می‌کنیم که اگر ماینر تازه‌ کار هستید، بهتر است در یک استخر ماینینگ مثل Multipool یا AikaPool عضو شوید و با کارت گرافیک خوبی مانند RX580 استخراج دوج کوین را آغاز کنید. البته اگر دوست ندارید با سخت افزار و نرم افزارهای پیچیده سر و کار داشته باشید، می‌توانید به سراغ روش استخراج ابری (Cloud Mining) بروید. در این روش، کاربر با یک شرکت که خدمات ماینینگ Dogecoin ارائه می‌کند، قرارداد می‌بندد و از آن‌ها قدرت پردازشی خریداری می‌کند. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که کلاهبرداری‌های زیادی در این حوزه انجام می‌شود و پیدا کردن یک قرارداد ارزشمند در یک شرکت استخراج ابری معتبر، کار نسبتا دشواری خواهد بود. اما مزیت روش این است که کاربر مطمئن خواهد بود هر ماه مقدار مشخصی از رمز ارز دلخواهش را بدون دردسر اضافی دریافت می‌کند.

معرفی کیف پول‌های دوج کوین (هدینگ 2)

کیف پول ارز دیجیتال عملکردی مشابه یک حساب ایمیل دارد؛ آدرس عمومی آن مشابه آدرس ایمیل است که برای ارسال و دریافت دارایی استفاده می‌شود و آدرس خصوصی آن نیز مثل کلمه عبور ایمیل است که از آن برای دسترسی به دارایی‌ها استفاده می‌شود. امن نگه داشتن کلید خصوصی والت، مهم‌ترین نکته‌ای است که هر کاربر دوج کوین یا سایر رمز ارزها باید از آن مطلع باشد.

وب سایت رسمی Dogecoin دو کیف پول نرم افزاری را به کاربران پیشنهاد می‌کند:

دوج کوین کور (Dogecoin Core): این والت حاوی یک نسخه کامل از بلاک چین دوج کوین است و با نصب کردن آن، رایانه شما به یک نود کامل Dogecoin تبدیل خواهد شد. اما این کیف پول حجم بالایی دارد و فرآیند‌های دانلود، بروزرسانی و اجرای آن زمان‌بر است. مولتی دوج (MultiDoge): این یک کیف پول سبک است که انتخاب مناسبی برای کاربران عادی خواهد بود. البته توجه داشته باشید از آن جایی که این والت یک نسخه از بلاک چین را در خود ذخیره نمی‌کند، رایانه شما به یک نود کامل دوج کوین تبدیل نخواهد شد.

برای کسانی که نمی‌خواهند والت را روی رایانه‌شان نصب کنند، وب سایت my.dogechain.info می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. این وب سایت یک کیف پول کاملا آنلاین در اختیار کاربر قرار می‌دهد و برای استفاده از آن فقط به یک مرورگر نیاز خواهید داشت. آن دسته از کاربرانی که به دنبال امنیت بیشتر هستند، می‌توانند از کیف پول‌های شرکت لجر (Ledger) و کیپ کی (Keepkey) استفاده کنند. علاوه بر این، دوج کوین را می‌توان در والت‌های کاغذی (Paper wallets) هم نگهداری کرد، ولی امروزه افراد کمی از این نوع کیف پول قدیمی که کاربر باید کلیدهایش را چاپ و شخصا در جایی امن نگهداری کند، استفاده می‌کنند.

امنیت DogeCoin (هدینگ 2)

دوج کوین از ابتدای عرضه تاکنون با چندین مشکل امنیتی مواجه شده که در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

حمله ۵۱ درصدی

تکنولوژی بلاک چین با وجود داشتن امنیت بسیار بالا، همچنان در برابر حملات سایبری مصون نیست. یک حمله ۵۱ درصدی زمان اتفاق می‌افتد که بیش از نیمی از یک بلاک چین تحت کنترل یک فرد یا گروه باشد. در چنین حالتی، این فرد یا گروه می‌تواند تراکنش‌های تقلبی به شبکه اضافه کند و از آن جایی که اکثریت در اختیار او قرار دارد، این تراکنش‌ها توسط شبکه تایید خواهند شد.

این یک نوع کلاهبرداری بزرگ است و هر رمز ارزی که گرفتار آن شود، برای همیشه شهرت بدی خواهد داشت. در ابتدای فعالیت دوج کوین، بلاک چین آن در معرض خطر ۵۱ درصدی قرار داشت و به همین دلیل توسعه‌دهندگان آن تصمیم گرفتند امکان استخراج ترکیبی (Merged Mining) با شبکه لایت کوین را فراهم کنند. بدین ترتیب اکنون امکان استخراج همزمان DOGE و LTC وجود دارد و در نتیجه این اقدام، هر دو بلاک چین از امینت بیشتری بهره‌مند هستند.

صرافی مولاه (Moolah)

در سپتامبر سال ۲۰۱۷، یکی از اعضای جامعه کاربری دوج کوین در بریتانیا به جرم کلاهبرداری دستگیر شد: رایان کندی (Ryan Kennedy) با نام مستعار الکس گرین (Alex Green) یک صرافی دوج کوین به نام Moolah ایجاد کرده بود. این صرافی پس از مدتی ورشکسته شد و گفته می‌شود که آقای کندی پول کاربران آن را دزیده است. جامعه کاربری دوج کوین به رایان کندی اعتماد کرده بود و او در مقابل به آن‌ها دروغ گفت. جکسون پالمر، در آوریل ۲۰۱۵ اعلام کرد دیگر به عنوان یکی از رهبران دوج کوین فعالیت نخواهد داشت. او به صورت غیر مستقیم دلیل کنار رفتنش را به کندی و ورشکستگی صرافی مولاه ارتباط داده است.

با توجه به مواردی که در بالا به آنان اشاره کردیم، به ۲ نتیجه می‌رسیم. تکنولوژی بلاک چین امن است، اما راه‌هایی برای سواستفاده از آن وحود دارد. جامعه کاربری دوج کوین هر چقدر هم قوی باشد، با مشکلاتی مثل دروغ‌های رایان کندی مواجه خواهد شد.

خرید و فروش دوج کوین (هدینگ 2)

با توجه به نوسان قیمت شدید دوج کوین در ماه‌های اخیر و قرار گرفتن آن در رتبه دهم بازار رمز ارزها از نظر مارکت کپ، تبدیل به گزینه‌ای جذاب برای افراد شده است. بسیاری تصور می‌کنند امکان انفجار قیمت مجدد دوج کوین همچنان وجود دارد.

برای خرید باید ابتدا یک صرافی مطمئن پیدا کنید. به خاطر تحریم‌ها، امکان دریافت خدمات از صرافی‌های بین‌المللی نظیر بایننس وجود ندارد. دلیلی نیز برای این کار وجود ندارد. صرافی‌های داخلی متعددی نظیر بیت 24 وجود داشته و می‌توانید در آن‌ها اقدام به خرید و فروش انواع رمز ارز نظیر دوج کوین کنید.

آینده دوج کوین (هدینگ 2)

رمز ارزی که قرار بود باعث شود حوزه کریپتوکارنسی بیش از حد جدی گرفته نشود، اکنون توسط سرمایه‌گذاران زیادی جدی گرفته شده است! البته در ساب ردیت DogeCoin هنوز هم شوخی‌های زیادی انجام می‌شود و ماهیت این رمز ارز برای آن دسته از کاربران تغییر چندانی نکرده است، اما حمایت ادامه‌دار ایلان ماسک از دوج کوین باعث شده تا توجه افراد بیشتری به سمت آن جلب شود. بیلی مارکوس، یکی از بنیان‌گذاران اصلی این رمز ارز است که چند سال پیش تمام موجودی DOGE خود را فروخت و اکنون به عنوان یک کاربر عادی به ساب ردیت دوج کوین بازگشته است، عقیده دارد که ارزش واقعی Dogecoin در جامعه کاربری آن نهفته است. ایلان ماسک نیز مدام دوج کوین را به عنوان «رمز ارز مردمی» معرفی می‌کند.

با توجه به افزایش قیمتی که در اثر توییت‌های آقای ماسک ثبت شد، حمایت یک فرد یا شرکت قدرتمند دیگر می‌تواند قیمت این رمز ارز به ۱ دلاری شدن نزدیک کند. این رمز ارز به یکی از داغ‌ترین موضوعات ماه‌های اخیر تبدیل شده و افراد زیادی پتانسیل رشد مناسبی برای آن متصور شده‌اند.

پربیننده ترین قیمت گوشی‌های ارزان سامسونگ/ ۱ اسفند۹۹ قیمت گوشی اپل در بازار/ ۲اسفند۹۹ دومین رمزارز محبوب جهان هم رکورد زد قیمت گوشی (محدوده ۱میلیون تومان)/ ۲اسفند۹۹ صعود ارزش بازار بیت‌کوین به رتبه ششم جهانی/ با ارزش‌ترین شرکت‌های جهان کدامند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دوج کوین قدرت پردازشی همین دلیل داشته باشید دوج کوین رمز ارز دوج کوین عنوان یک دوج کوین ایلان ماسک هزار دلار رمز ارزها نرم افزار تراکنش ها خواهد شد بلاک چین بیت کوین واحد DOGE کیف پول بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم

کلاهبرداری تتر به‌طور کلی به انواعی از کلاهبرداری در دنیای ارزهای دیجیتال گفته می‌شود که در آن‌ها افراد سودجو با استفاده از استیبل کوین تتر (USDT) اقدام به سرقت دارایی‌های قربانیان می‌کنند.

به گزارش ارزدیجیتال، در بازار ارزهای دیجیتال، تتر (Tether) یا همان USDT به‌عنوان محبوب‌ترین استیبل کوین شناخته می‌شود؛ اما متأسفانه، این محبوبیت باعث شده تا کلاهبرداران نیز به آن علاقه‌مند شوند و با روش‌های مختلف به دنبال فریب کاربران و سرقت دارایی‌های دیجیتال آن‌ها از طریق کلاهبرداری تتر باشند. 

برای محافظت از دارایی‌های دیجیتال خود و جلوگیری از قربانی‌شدن در این کلاهبرداری‌ها، آگاهی از شیوه‌های رایج کلاهبرداران و نحوه تشخیص آن‌ها ضروری است. در این مقاله، انواع کلاهبرداری‌های رایج مرتبط با تتر را بررسی می‌کنیم و راهکارهایی عملی برای افزایش امنیت تراکنش‌های شما ارائه خواهیم داد. با افزایش آگاهی و رعایت نکات امنیتی، می‌توانید با خیالی آسوده‌تر در دنیای ارزهای دیجیتال فعالیت کنید.

شناخت انواع مختلف تتر و کاربردهای آن

تتر یک استیبل کوین است که ارزش آن با دلار آمریکا به نسبت ۱:۱ می‌باشد. به عبارت دیگر، هر واحد تتر تقریباً همیشه معادل یک دلار آمریکا است. تتر، در حال حاضر بر روی بیش از ۳۰ شبکه بلاک چینی ازجمله اتریوم (Ethereum)، ترون (Tron)، اومنی (Omni)، سولانا (Solana)، پالیگان (Polygon) و بایننس اسمارت چین (Binance Smart Chain) منتشر شده و قابل انتقال است.

بسته به شبکه‌ای که تتر بر روی آن منتشر شده، نماد آن متفاوت است. برای مثال، تتر بر روی شبکه اتریوم با نماد USDT-ERC20 و بر روی شبکه ترون با نماد USDT-TRC20 شناخته می‌شود. این تنوع باعث شده تا تتر به پرکاربردترین استیبل کوین در صرافی‌های ارز دیجیتال تبدیل شود.

مهم‌ترین کاربرد تتر، استفاده از آن به عنوان ارز واسط در معاملات ارزهای دیجیتال است. با استفاده از تتر، کاربران می‌توانند به راحتی و بدون نیاز به تبدیل به ارزهای فیات، ارزهای دیجیتال مختلف را خرید و فروش کنند. تتر به عنوان یک دارایی باثبات، برای حفظ ارزش سرمایه در زمان نوسانات شدید بازار کریپتو نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاوه بر این، برخی از صرافی‌ها و پلتفرم‌های کریپتو، از تتر به عنوان یک روش برای واریز و برداشت استفاده می‌کنند. کاربران می‌توانند به جای استفاده از ارزهای فیات، تتر را واریز و برداشت کنند و از مزایای سرعت و هزینه کمتر تراکنش‌های تتر بهره‌مند شوند.

روش‌های رایج کلاهبرداری تتر

کلاهبرداران همواره به دنبال روش‌های جدیدی برای فریب کاربران ارزهای دیجیتال و سرقت دارایی‌های آن‌ها هستند. تتر به عنوان محبوب‌ترین استیبل کوین‌، به هدفی جذاب برای این افراد سودجو تبدیل شده است. در ادامه، به برخی از شایع‌ترین شگردهایی که کلاهبرداران برای دستیابی به دارایی کاربران به‌کار می‌برند اشاره می‌کنیم.

فیشینگ

فیشینگ (Phishing) یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری در دنیای ارزهای دیجیتال و به ویژه تتر است. در این روش، کلاهبرداران با ارسال ایمیل، پیام یا لینک‌های جعلی که ظاهری کاملاً مشابه با منابع معتبر دارند، سعی می‌کنند کاربران را فریب دهند تا اطلاعات حساس خود مانند کلید خصوصی، رمز عبور یا عبارت بازیابی (Seed Phrase) کیف پول دیجیتال خود را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

درواقع، کلاهبرداران صفحه‌ای کاملاً مشابه با صفحه یک کیف پول یا صرافی ارز دیجیتال می‌سازند و فقط تغییر کوچکی در آدرس (URL) آن می‌دهند تا قربانی متوجه آن نشود. پس از به دست آوردن این اطلاعات، کلاهبرداران به راحتی می‌توانند به کیف پول قربانیان دسترسی پیدا کرده و تمام تترih و سایر دارایی‌های دیجیتال آن‌ها را سرقت کنند.

پیام‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام، توییتر و اینستاگرام به بستری محبوب برای فعالیت کلاهبرداران تبدیل شده‌اند. آن‌ها با ایجاد حساب‌های جعلی و جذاب، کاربران را هدف قرار می‌دهند. کلاهبرداران با ارسال پیام‌های خصوصی یا انتشار پست‌های عمومی، وعده‌های دروغینی مانند سود بالا، جوایز یا ایردراپ‌های تتر را به کاربران می‌دهند. 

آن‌ها از کاربران می‌خواهند برای دریافت این پاداش‌ها، مقداری تتر به آدرس کیف پول ارائه شده ارسال کنند. بسیاری از کاربران بدون آگاهی از نیت واقعی این افراد، تتر خود را برای آن‌ها ارسال می‌کنند و پس از آن، دیگر خبری از پاداش وعده داده شده نخواهد بود و کلاهبرداران با تتر به دست آمده ناپدید می‌شوند.

همچنین، ممکن است برخی کلاهبرداران خود را به‌عنوان پشتیبان یا نماینده شرکتی خاص یا یک صرافی ارز دیجیتال جا بزنند و تظاهر به کمک به کاربران کنند. کلاهبردار وقتی اعتماد کاربر را جلب کرد، اطلاعات خصوصی او نظیر رمز عبور یا عبارت بازیابی کیف پول را می‌گیرد و دارایی‌ها او را به سرقت می‌برد.

سایت‌های صرافی جعلی

کلاهبرداران گاهی اقدام به راه‌اندازی وب‌سایت‌هایی می‌کنند که شباهت زیادی به صرافی‌های معتبر و شناخته شده دارند. این وب‌سایت‌های جعلی از نظر ظاهری، طراحی و حتی آدرس اینترنتی، تقلیدی از صرافی‌های اصلی هستند و تفاوت آن‌ها را به سختی می‌توان تشخیص داد. هدف از ایجاد این صرافی‌های تقلبی، فریب کاربران و دسترسی به دارایی‌های دیجیتال آن‌ها است. 

کاربرانی که بدون دقت و بررسی، وارد این سایت‌های جعلی می‌شوند و اطلاعات کیف پول خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند، در نهایت قربانی کلاهبرداری تتر و سایر ارزهای دیجیتال می‌شوند. این افراد پس از واریز تتر به صرافی تقلبی دیگر قادر به برداشت آن نخواهند بود، زیرا کلاهبرداران پس از دستیابی به هدف خود، سایت را می‌بندند و ناپدید می‌شوند.

کیف پول‌های تقلبی

یکی دیگر از شیوه‌های کلاهبرداری با تتر، استفاده از کیف پول‌های تقلبی است. کلاهبرداران با ایجاد اپلیکیشن‌ها یا افزونه‌های مشابه کیف پول‌های معروف و معتبر، کاربران را فریب می‌دهند تا آن‌ها را نصب و استفاده کنند. 

این کیف پول‌های تقلبی که بعضاً در فروشگاه‌های آنلاین اپلیکیشن نیز یافت می‌شوند، در ظاهر عملکردی مشابه کیف پول‌های اصلی دارند، اما در پس زمینه، اطلاعات حساس کاربران مانند کلیدهای خصوصی را به سرقت می‌برند. پس از آنکه کاربر، اطلاعات خود را در این کیف پول وارد کرد، کلاهبرداران به راحتی می‌توانند تمامی موجودی کیف پول را خالی کنند.

ایردراپ تقلبی نمونه‌ای از ایردراپ‌های تقلبی که هیچ ارزشی ندارند

ایردراپ‌ها یکی از روش‌های محبوب پروژه‌های ارز دیجیتال برای جذب کاربر و افزایش آگاهی از توکن خود هستند. در یک ایردراپ واقعی، مقداری توکن به صورت رایگان بین کاربران توزیع می‌شود. کلاهبرداران از این موضوع سوءاستفاده کرده و با ترفند ایردراپ‌های جعلی تتر، کاربران را فریب می‌دهند. 

آن‌ها ممکن است در شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایت‌های جعلی، ایردراپ خود را تبلیغ کنند و یا به صورت تصادفی NFTهایی را که تصاویر ایردراپ در آن نقش بسته است را به کیف پول‌های کاربران ارسال کنند و از کاربران بخواهند برای شرکت در آن، مقداری تتر به عنوان هزینه ثبت نام یا کارمزد شبکه ارسال کنند. 

کاربرانی که فریب این ترفند را می‌خورند، تتر خود را از دست خواهند داد و هیچ ایردراپی دریافت نخواهند کرد. برخی دیگر از ایردراپ‌های تقلبی نیز ممکن است از کاربران بخواهند اطلاعات کیف پول یا کلید خصوصی خود را برای احراز هویت ارائه دهند که منجر به سرقت تمام دارایی‌های آن‌ها می‌شود.

مهندسی اجتماعی با تله‌های عاطفی

برخی از کلاهبرداران با سوءاستفاده از احساسات انسانی مانند حس همدردی، عشق یا اعتماد، اقدام به مهندسی اجتماعی می‌کنند. آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی یا اپلیکیشن‌های تعاملی، پروفایل‌های جذاب با عکس‌های دروغین ایجاد می‌کنند و پس از جلب اعتماد قربانی، داستان‌های احساسی ساختگی تعریف کنند. 

این داستان‌ها اغلب حول محورهایی مانند بیماری، مشکلات مالی یا گرفتاری در شرایط اضطراری هستند. پس از ایجاد رابطه عاطفی و کسب اعتماد، کلاهبردار از قربانی درخواست کمک مالی کرده و او را ترغیب می‌کند تا تتر خود را برای حل مشکلات ادعایی ارسال کند. قربانیانی که احساسات خود را بر منطق ترجیح می‌دهند، ممکن است تتر خود را ارسال کنند و دارایی خود را از دست بدهند. 

وام‌های تقلبی

یکی دیگر از روش‌های کلاهبرداری تتر ارائه طرح‌های وام تقلبی است که در آن‌ها از تتر جعلی استفاده می‌شود. آن‌ها ممکن است با وعده بازده بالا، قربانیان را ترغیب کنند تا ارزهای دیجیتال واقعی خود را به عنوان وثیقه سپرده‌گذاری کرده تا استیبل کوین تتر را به عنوان وام دریافت کنند. پس از اینکه قربانی ارز دیجیتال واقعی خود را واریز کرد، کلاهبرداران با وجوه به دست آمده ناپدید می‌شوند و آن تتر جعلی نیز هیچ‌وقت واریز نمی‌شود. 

استیک تتر با سود غیرواقعی

از دیگر شگردهای کلاهبرداران، ترغیب کاربران به استیک کردن یا همان سهام‌گذاری (Staking) تتر با نرخ سود بسیار بالا و غیرواقعی است. آن‌ها وعده می‌دهند در ازای قفل کردن تتر در پلتفرم آن‌ها به مدت زمان مشخص، سودهای نجومی پرداخت خواهند کرد.

برای فریب کاربران، در ابتدا ممکن است سودهای موعود را پرداخت کنند تا اعتماد قربانیان جلب شود و مبالغ بیشتری را سپرده‌گذاری کنند. اما پس از جمع آوری حجم قابل توجهی تتر، کلاهبرداران ناپدید می‌شوند یا به بهانه‌های مختلف از جمله مشکلات فنی یا نقص امنیتی، از بازپرداخت تتر سرباز می‌زنند. 

در برخی موارد نیز ممکن است پلتفرم‌های استیکینگ جعلی، درگاه برداشت را مسدود کنند و کاربران دیگر نتوانند تتر استیک‌شده خود را خارج نمایند. بنابراین، وعده‌های سود بالا همواره باید نشانه‌ای برای احتیاط بیشتر باشد. به قول همان مثل معروف، پنیر مفت فقط در تله موش پیدا می‌شود.

نحوه تشخیص کلاهبرداری تتر

اکنون که را روش‌های مختلف و رایج کلاهبرداری تتر آشنا شدیم، وقت آن است که ببینیم حالا چه کار کنیم که گرفتار این کلاهبرداری‌ها نشویم. برای محافظت از دارایی‌های دیجیتال خود در برابر کلاهبرداری تتر، آگاهی از نحوه تشخیص این نوع کلاهبرداری‌ها بسیار مهم است. در اینجا به برخی از نشانه‌هایی که می‌تواند زنگ خطر کلاهبرداری با تتر را به صدا درآورد، اشاره می‌کنیم.

لوگو تتر را به خاطر بسپارید

 لوگوی رسمی تتر به رنگ سبز است. اگر در کیف پول یا صرافی‌ای لوگوی تتر به رنگ دیگری مشاهده کردید، احتمال جعلی بودن آن وجود دارد. کلاهبرداران گاهی برای گمراه کردن کاربران، از لوگوهایی با رنگ متفاوت استفاده می‌کنند.

اما لوگو فقط یک تصویر گرافیکی است و همه می‌توانند به‌راحتی آن را کپی کنند؛ پس جعلی‌بودن لوگو یک زنگ هشدار است، اما درست‌بودن لوگو هم به‌معنای اصالت قطعی نیست. نشانه‌های کلاهبرداری زیاد است و در ادامه موارد دیگر را هم مرور می‌کنیم.

آدرس قرارداد هوشمند تتر

تتر یک آدرس قرارداد هوشمند (Smart Contract) منحصربه‌فرد دارد که به شبکه‌ای که در آن ساخته شده است، بستگی دارد. مراقب هر آدرسی که با آدرس‌های ارائه شده برای شبکه‌های موجود مانند ERC20 ،TRC۲۰ و BEP20 مطابقت ندارد، باشید. هر کاراکتری را دوبار بررسی کنید تا از صحت آن اطمینان حاصل کنید و از انتقال تتر با هر آدرس متفاوت به طور کلی اجتناب کنید.

شما می‌توانید در وبسایت Coinmarketcap و مراجعه به صفحه USDT، آدرس کانترکت اصلی هر شبکه را مشاهده و دریافت کنید.

تراکنش انجام شده را بررسی کنید

هنگامی که یک تراکنش ارز دیجیتال، به ویژه USDT، دریافت می‌کنید، یک هش تراکنش باید قابل مشاهده باشد. این کد منحصربه‌فرد به شما امکان می‌دهد تراکنش را در یک کاوشگر بلاک چین، مانند اتراسکن (Etherscan) ردیابی کنید. با جستجوی هش، می‌توانید تأیید کنید که آیا تراکنش انجام شده قانونی است یا جعلی است.

به‌روزرسانی موجودی کیف پول پس از انتقال

پس از هر تراکنش تتر، بلافاصله موجودی کیف پول خود را بررسی کنید. یک تراکنش واقعی باید موجودی شما را افزایش دهد. در غیر این صورت، ممکن است قربانی کلاهبرداری شده باشید.

نکات امنیتی برای جلوگیری از کلاهبرداری تتر

برای حفظ امنیت دارایی‌های دیجیتال خود و جلوگیری از قربانی‌شدن در کلاهبرداری‌ها، رعایت برخی نکات امنیتی ضروری است. در این بخش، مهم‌ترین اقداماتی را که می‌توانید برای محافظت از خود در برابر کلاهبرداران انجام دهید، بررسی می‌کنیم. با پیروی از این توصیه‌ها، می‌توانید خطر از دست دادن تترهای خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

آدرس کیف پول: هنگام انتقال تتر، همواره آدرس کیف پول گیرنده را با دقت بررسی کنید. حتی یک حرف اشتباه در آدرس می‌تواند باعث شود تترهای شما به کیف پول اشتباهی ارسال شود. صرافی معتبر: برای اطمینان از خرید تتر واقعی و تجربه معاملات امن، به دنبال صرافی‌های معتبر داخلی و خارجی باشید. این صرافی‌ها متعهد به ارائه تتر اصل و تسهیل معاملات سالم در این حوزه هستند. کیف پول معتبر: برای نگهداری تتر، از کیف پول‌های امن و دارای اعتبار استفاده کنید. کیف پول‌های سخت‌افزاری امن‌ترین گزینه هستند، اما کیف پول‌های نرم‌افزاری معتبر نیز می‌توانند جایگزین مناسبی باشند. اطلاعات مهم: کلیدهای خصوصی و عبارت بازیابی کیف پول خود را هرگز در اختیار دیگران قرار ندهید. این اطلاعات کنترل کامل بر دارایی‌های دیجیتال شما را به هر کسی که آن‌ها را در اختیار داشته باشد، می‌دهد. فرار از سود غیرواقعی: از شرکت‌ها و پلتفرم‌هایی که وعده سودهای بالا و غیرواقعی می‌دهند، دوری کنید. به خاطر داشته باشید که هیچ سرمایه‌گذاری بدون ریسک نیست و بازده‌های بالا همواره با ریسک زیاد همراه هستند. اطلاعات خصوصی: هرگز اطلاعات شخصی یا مالی خود را در پاسخ به ایمیل‌ها، پیامک‌ها یا تماس‌های تلفنی ناشناس ارائه ندهید. نهادهای مالی معتبر هرگز با این روش‌ها از شما درخواست اطلاعات نمی‌کنند. افزایش آگاهی: با روش‌های رایج کلاهبرداری، مانند فیشینگ، مهندسی اجتماعی و جعل هویت آشنا شوید و از منابع معتبر برای کسب اطلاعات در مورد پروژه‌ها و نحوه استفاده امن از آنها استفاده کنید. رمز عبور قوی: برای حساب‌های آنلاین خود رمزهای عبور قدرتمند و یکتا انتخاب کنید و هرگز رمز عبور خود را با دیگران به اشتراک نگذارید.  سؤالات متداول بهترین کیف پول برای ذخیره تتر چیست؟

بیشتر کیف پول‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال، چه کیف پول‌های نرم‌افزاری چه سخت‌افزاری، از تتر (USDT) پشتیبانی می‌کنند.

امن‌ترین صرافی برای خرید تتر کدام است؟

بهترین و امن‌ترین صرافی برای خرید تتر صرافی‌هایی هستند که معیارهای مهم مانند امنیت، پشتیبانی خوب، اعتبار، نقدینگی بالا و تیم توسعه شناخته‌شده داشته باشند.

از کجا تتر بخریم؟

بهترین روش برای خرید تتر، خرید از صرافی‌های ایرانی با ریال است، چراکه مراحل احراز هویت و امکان پیگیری قضایی در داخل کشور دارد. 

جمع‌بندی

تتر به عنوان محبوب‌ترین استیبل کوین‌، نقش مهمی در اکوسیستم ارزهای دیجیتال ایفا می‌کند. با این حال، محبوبیت آن توجه کلاهبرداران را نیز به خود جلب کرده است. کلاهبرداران با استفاده از روش‌های مختلفی مانند فیشینگ، ایجاد صرافی‌های جعلی، تراکنش‌ تقلبی و سایر ترفندها، سعی در فریب کاربران و سرقت تترهای آن‌ها دارند.

برای محافظت از خود در برابر کلاهبرداری تتر، آگاهی از نحوه تشخیص آن و رعایت نکات امنیتی ضروری است. همواره هوشیار باشید، اطلاعات حساس خود را محافظت کنید، از معاملات مشکوک اجتناب کنید و فقط از پلتفرم‌های معتبر استفاده نمایید.

به خاطر داشته باشید که در دنیای ارزهای دیجیتال، مسئولیت حفظ امنیت دارایی‌های شما بر عهده خودتان است. با حفظ هوشیاری، اطلاع از آخرین روش‌های کلاهبرداری و پیروی از بهترین شیوه‌های امنیتی، می‌توانید تجربه‌ای امن‌تر و لذت‌بخش‌تر با ارزهای دیجیتال داشته باشید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟